Julemarked

Tenkte bare å skrive en liten oppdatering på ståa. Boksalget har ikke vært slående stort, men så er jeg heller ingen god selger og har heller ikke hatt tid til noen storstilt markedsføring. Min pappa har derimot solgt unna alle bøkene jeg sendte han i posten, så en 30 stk har det vel blitt tilsammen og jeg håper på både godt salg og kanskje å bli litt lagt merke til på julemarkedet på lørdag. Jeg regner med lokalavisa er innom slike steder og dersom også HA er innom så er jo de forholdsvis stor. Min pappa har også vært innom den lokale bokhandelen i Alta og de var interessert i boka, men tida rundt Black Friday og førjula er nok ikke den beste for å bli tatt inn i varmen i en travel bransje, så jeg har ikke hørt noe derfra enda.

Jeg jobber litt med å få sydd opp noen dukker også for å ha litt mer å sette på bordet på markedet, men tiden er alt for knapp for meg og jeg har i tillegg en del kveldsarbeid med meg hjem da det har vært foreldresamtaler og juleforberedelser i barnehagen og jeg har en toåring med litt lakenskrekk, så kveldstimene her blir altfor få. Har planer om å legge ut dukker for salg her på nettsiden også etterhvert. Hadde også planer om å lage julekort for salg, men det rakk jeg ikke.

Paypalknappen er forøvrig på plass på hovedsiden, så nå er det flere betalingsalternativer. Man trenger ikke å ha paypalkonto, men kan sjekke ut som gjest så lenge man har et visa- eller kredittkort.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: