Boka endelig klar for salg

Omsider kan jeg legge ut boka mi for salg. Det ble en litt lengre prosess enn tenkt, selv om jeg egentlig ikke har jobbet så lenge med den sett fra et forfatterperspektiv. Ikke alt ble slik jeg hadde sett for meg, men man lærer mye av sine første prosjekter og det tar jeg med meg til mitt neste bokprosjekt. For flere det blir det nesten garantert. En liten kosmetisk feil ble det på omslaget. Tiltross for at dette ikke var min feil, så velger jeg å la det ligge. Feilen er nok en bagatell i en kjøpers øye, men for meg betyr den såpass mye at jeg har valgt å sette ned prisen på boka litt. Så får jeg ta det som en lærdom om at jeg skal betale for et prøveeksemplar ved neste bok. For å sende 400 bøker i retur for å trykke opp på nytt syns jeg ville vært leit både for trykkeriet og miljøet.

Jeg plundret så mye med å få til en paypalknapp her inne at jeg har gitt det opp for øyeblikket. Har lite med fritid for tiden også da jeg er i full jobb og er alenemor. Tre store og to små har jeg og de små trenger tiden min etter en lang barnehagedag. Minste har vært mye syk i høst også, som vanlig er i sitt første barneageår. Kommer tilbake til den knappen  etterhvert. I mellomtiden kan boka kjøpes i min vippsbutikk (Hedderkoppen Forlag. Vippsnr. 541508), eller jeg kan kontaktes på epost (ullas@hedderkoppenforlag.com) eller på pm på hedderkoppens facebookside, så ordner vi med god gammeldags bankoverføring.

Denne boka passer finfint under juletreet.

Ellers blir jeg og boka, og kanskje noen dukkekreasjoner å treffe på Gammeldags julemarked på Klevfoss, Ådalsbruk. Like i nærheten av Edward Munchs barndomsjem. Markedet er den 8. desember.

IMG_7597 – Kopi

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: