Min bacheloroppgave

Nå har min bacheloroppgave fra i vinter/vår (barnehagelærerutdanningen) blitt lagt ut på brage.bibsys for de som er interessert. Oppgaven ble tildelt karakter A, noe jeg aldri hadde forventet, så det var utrolig gøy. Link her: Bacheloroppgaven min

Reklamer

2 kommentarer om “Min bacheloroppgave

Legg til din

  1. Tusen takk! Jeg var redd jeg ikke hadde besvart den riktig og greier, så var utrolig gøy å få topp karakter. Boka i seg selv er jo en rufsete sak, men det var litt hensikten. Var en hektisk, men veldig lærerik tid og det aller vanskeligste var kanskje å begrense seg til de utmålte antall ord man kunne bruke. Var vel noen tusen ord jeg måtte kutte vekk i teksten for å holde meg innafor da vi som valgte visuelt produkt bare fikk skrive halvparten så lang tekst 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: