Og den heldige

Denne gangen ble vinneren av en gratis bok Marte Øvergård i Alta. Gratulerer! 🙂

Så venter jeg utålmodig på trykkeriet jeg da. Det tar jammen tid å trykke bok.

Sånn ellers så har jeg endelig fått meg jobb i barnehage og jeg gleder meg veldig til å starte opp på mandag. Litt skummelt, men jeg tror det skal bli veldig gøy og meningsfyllt – og utfordrende når jeg etterhvert kommer inn i rutiner og blir kjent med store og små. Jeg skal jobbe med de yngste i Norges største private barnehagekjede. Det er bare et vikariat på en halvt år, men med mulighet for forlengelse. Jeg tror uansett det vil bli lettere å få jobb etter å ha hatt litt praksis. Har jo jobba i barnehage før, men det er mange år siden, og da hadde jeg jo ikke pedagogisk ansvar, så det blir spennende.

Dette betyr også at jeg ikke vil få så mye tid til promotering av bøker og slikt, slik at dette vil ta tid, men å tjene penger på bøker er uansett et prosjekt som må ses i et langtidsperspektiv, og kanskje blir det en pustepause utpå vårparten hvor jeg får jobbet mer med dette igjen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: