Min neste bok begynner å ta form

Imens Lille Gåsunge ligger hos trykkeriet og jeg venter på at ting skal skje har en ny bokidè begynt å ta form. Jeg har akkurat nå i natt skrevet ferdig et manusutkast etter noen dager med skissing og idèmydring. Denne boka blir også en barnebok, men av en helt annen karakter. Jeg tror den kan føye seg inn i trenden som har vært noen år nå med å skrive barnebøker med mer alvorlige temaer. Dette, sammen med min fortsatt arbeidsledighet og foreløpig uteblitte salg av Lille Gåsunge (den må jo trykkes først), gjør at jeg leker litt med tanken om å kontakte et større forlag. På den ene siden så ville jeg helst ha hatt kontrollen selv og de høyere inntektene per solgte bok, men det er noe med de trykkekostnadene, og da måtte den isåfall vente på ubestemt tid. Og venting er ikke det jeg er best på. Men jeg har ikke bestemt meg enda. Det tar jo uansett litt tid før den er ferdig, så kanskje utover høsten at kronene begynner å rulle inn igjen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: