Det skal ikke være lett

Litt mailing frem og tilbake og en telefonsamtale. Forsiden minner vedkommende om et julealbum med den ramma. Ok, jeg har da laget to forskjellige varianter av ramma, hvorav den ene er malt oppå den første varianten jeg lagde – som han da mente fungerte best («det enkleste er ofte det beste» som det heter), men han vil altså gjerne ha originalen til omslaget sendt pr post for best resultat. Sukk – da får jeg lage den på nytt igjen da – men med litt klarere farger. Og kanskje en ny bakside også i samme slengen.

Så fikk jeg pdf fil av selve storyen tilsendt, og der har kommunikasjonen svikta slik at sidene ikke ligger slik jeg hadde tenkt (og forsøkt formidlet pr mail med mitt litt dårlige bokanatomi – vokabular). I tillegg fant vi ut at side en og to må beskjæres og dette syns ikke jeg fungerer optimalt, så jeg vil lage disse på nytt. Alt dette oppi sørlandsferie med familien – hvorav noen med spysjau, lege- og tannlegetimer, jobbintervjuer og barnehageoppstart – hvorav alt helst på samme uka. Ja ja. Godt jeg ikke har noen tidsfrist på boka, men det hadde vært greit å ha den i handa før jeg (forhåpentligvis) skal til min første arbeidsdag utpå høsten en gang.

Så hva synes du fungerer best? Med eller uten ramme? Eventuelt noe annet? (Tittel og forfatternavn skal også inn).

img076

img078

img041

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: