Jeg klarte fristen nesten

Nå er filene sendt til trykkeriet og jeg er så spent på tilbakemeldingen. Jeg regner med det er en masse redigeringsjobb enda og jeg er spent på hvor mye jeg selv må gjøre og hva jeg kan koste på meg å overlate til trykkeriet. Jeg fant i siste liten ut at jeg måtte gjøre noe mer med forsiden, så jeg lagde en ny med en slags ramme rundt. Inn i scannern med den og så kom jeg jo på at scannern er mindre enn arkene jeg bruker, så rammen kom for langt ut på kanten. Så da lagde jeg en ny da, den ble kanskje bra nok, men jeg er likevel ikke helt fornøyd, så tror nok jeg skal jobbe litt mer med den. Tror kanskje gåsungen bør fremtre litt tydeligere og rammen males jevnere. Jeg vil ikke ha en helt glatt finish, det skal ikke se ut som den er laget i et bildeprogram, men det ble kanskje litt vel ujevnt. Baksiden er jeg heller ikke helt fortrolig med. Men nå er iallefall alt sendt inn så er det bare å vente på tilbakemeldingen. Jeg har gitt de en pris å arbeide innafor ang. prepressen, så får vi se hva de kan få til.

 

Sånn ellers så har jeg brukt en del tid på å bli fortrolig med wordpress og å forstå dette med epostlister. Det er jo en hel vitenskap! Jeg har ikke fått til å gjøre dette slik som jeg ønsket – at epostsigneringen skal linkes til MailerLite og at man skal komme til en fancy side når man trykker på knappen. Men jeg har fått til å lage landingsside for nyhetsbrevene i det minste, så litt har jeg lært. En annen ting er at jeg ikke ønsker at epostfølgerne skal motta nye blogginnlegg på epost – kun beskjed om at bloggen er oppdatert. Håper jeg finner ut av dette etterhvert. Jeg vil jo ikke at epostfølgerne skal bli lei. Har selv meldt meg av minst tre epostlister siste dagene fordi jeg syns de sendte mail i hytt og pine og sånt syns jeg ikke noe om.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: