Snart i havn med delmål en

Da er sistesiden tegnet og jeg tror jeg kanskje skal klare fristen jeg har satt meg om å sende over filene i morgen. Mangler fremdeles teksten på den og jeg har bestemt meg for å bytte ut en eller to sider inni boka med nye illustrasjoner, så litt jobb igjen.

Jeg er veldig spent på hva trykkeriet mener om teksten – størrelse, font og plassering. Det er mange ting å tenke på når man lager bok. Jeg har brukt samme type font som på forsiden og syns selv det fungerer, men det anbefales oftest å bruke en mer tradisjonell font. Jeg må kanskje prøve å lage noen sider med det for å sammenligne. Det er også vanskelig å vurdere om størrelsen på teksten fungerer, så jeg må vel ta noen utskrifter også.

Og så må jeg lage bakside og tittelside. Og jeg vurderer å ha en alternativ forside også, hmm, får se hva jeg rekker i natt. I morgen starter sommerferien for min nestyngste, så da kan jeg jobbe lenge i natt og sove helt til yngstemann nekter å holde senga lengre. Jeg har bursdag i morgen og boktrykkinga er min bursdagsgave til meg selv. Så har jeg ønsket meg barnepass for dagen, så jeg kan gjøre hva jeg vil, men vi får se om bursdagsnissen har fått brevet mitt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere like this: