The Journey Begins

I dag tok jeg avgjørelsen om at jeg skal gi ut på eget forlag. Har akkurat sendt inn registreringsskjema til ISBN Norge. Å tas opp av de store forlagene er vanskelig. I tillegg forsvinner mesteparten av inntektene på boksalget og forfatteren gir fra seg rettighetene og kontrollen med arbeidet sitt. På den andre siden så er det å gi ut på eget forlag en risiko. Man må investere penger for å tjene penger. Her er det mange muligheter og jeg er i prosessen med å se på hvilket trykkeri jeg skal bruke og hvilke tjenester jeg eventuelt skal benytte meg av for at boka skal bli bra og for å få solgt flest mulig av bøkene jeg trykker.

I tillegg tester jeg ut litt bilderedigeringsprogrammer. Jeg er totalt analfabet når det kommer til IKT og er av typen som liker de håndlagde (og gjerne tungvinte) metodene og uttrykkene, men jeg har behov for å gjøre noen små «sminkeoppdrag» på sidene. Så har jeg igjen noen sider før boka er ferdig. Den kommer på ca 30 sider. Alt dette tar tid når man har småtroll i huset og kun får jobbet natterstid.

 

 

Reklamer

2 kommentarer om “The Journey Begins

Legg til din

 1. Jeg gleder meg sånn til boka di kommer ut!
  Som alt annet du har laget, så blir nok også dette et vakkert, kreativt kunstverk!

  Lykke til!

  Klem❤

  Likt av 1 person

 2. Tusen takk! Ja jeg gleder meg også, det er kjempespennende, men jammen mye jobb med redigeringsbiten. Selve boka er det bare to sider igjen på nå, men jobber med finpuss inni boka + legge til tekst og så skal jeg få en på trykkeriet til å se gjennom. Kanskje må jeg gjøre om på en del i forhold til plasseringer osv. Men man lærer jo mye gjennom første bok slik at det blir mindre slik jobb med neste.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Drevet av WordPress.com.

opp ↑